Logo-header2
Edit Content

About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound.

Contact Info

Otvárame registráciu na podujatie

Milovníci histórie a automobilového športu, pozor!

S hrdosťou oznamujeme, že sme oficiálne otvorili registráciu posádok na podujatie Tatranský Veterán 2024, jedinečnú rallye historických vozidiel, ktorá sa uskutoční v malebnom prostredí Vysokých Tatier. Táto udalosť je perfektnou príležitosťou pre všetkých, ktorí sa chcú vrátiť do čias automobilových legiend a užiť si nezabudnuteľný zážitok na špeciálne pripravenej trase.

Podmienky na prihlásenie posádok, detaily trasy podujatia, program, typy štartovného a ďalšie organizačné pokyny nájdete v našich propozíciách, ktoré si môžete stiahnuť tu. Pozorne si ich prečítajte a pripravte sa na tento nevšedný zážitok!

Registrácia je jednoduchá – stačí vyplniť online formulár, ktorý nájdete na tomto odkaze. Prihlásiť sa môžete do 1. júla 2024, tak neváhajte a pridajte sa k nám v tomto vzrušujúcom podujatí!

Tatranský Veterán 2024 ponúka nielen úchvatné scenérie, ale aj bohatý program. Môžete sa tešiť na prezentácie historických vozidiel a výstavy súvisiace s automobilovým priemyslom.

Už teraz sa tešíme na účasť množstva nadšencov historických vozidiel a na vytvorenie nezabudnuteľnej atmosféry plnej zábavy a spoločenských aktivít. Nechajte sa uniesť kouzlom minulosti a pridajte sa k nám na Tatranskom Veteránovi 2024!

Sledujte našu webovú stránku a sociálne médiá pre pravidelné aktualizácie a informácie týkajúce sa tohto podujatia. Nezmeškajte šancu stať sa súčasťou tejto jedinečnej rallye a zažiť vzrušenie z jazdy na historických vozidlách v nádhernom prostredí Vysokých Tatier.

Tešíme sa na vás!