Edit Content

About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound.

Contact Info

Unikátny plagát s AI umením

S radosťou vám predstavujeme oficiálny plagát pre naše podujatie Tatranský Veterán 2023. Tento rok sme sa rozhodli ísť inou cestou a prispôsobiť sa dobe technologických inovácií. Našim cieľom bolo vytvoriť vizuálne úchvatný a originálny plagát, ktorý by zaujal nielen fanúšikov historických automobilov, ale aj širokú verejnosť.

Plagát zobrazuje dve ikonické vozidlá z 30. rokov minulého storočia, ktoré pretekajú po malebnej ceste s pozadím nádherných hôr. Tento jedinečný dizajn bol vytvorený talentovaným digitálnym umelcom @Wheelsy, ktorý využil technológiu umelej inteligencie pri tvorbe tejto úžasnej ilustrácie.

Využitie umelej inteligencie umožnilo umelcovi experimentovať s množstvom nápadov, farieb a kompozícií a výsledkom je pre nás naozaj originálny a inšpiratívny plagát. Táto metóda tvorby umenia odráža prepojenie tradičných hodnôt našej rallye s modernými technológiami a inováciami, čo dodáva podujatiu špeciálny nádych.

Sme presvedčení, že tento plagát bude symbolom podujatia a dodá mu ešte väčšiu energiu a vášeň. Tešíme sa na stretnutie s vami na trati, kde budeme spoločne obdivovať nádherné historické vozidlá, ktoré spája tradícia, šport a technologický pokrok.

Nezabudnite sledovať našu webovú stránku a sociálne médiá pre ďalšie informácie a novinky týkajúce sa podujatia. Uvidíme sa čoskoro na štarte!